”Ifølge alle Tegn og Forudsigelser … lever vi i de sidste Dage før Kristi andet Komme,” skrev eks-skuespillerinden Anna Larssen i 1910. Men pinsevennerne var ikke de eneste med en vision om en ny verdensorden. Hør om det i fjerde afsnit af Blafrende Flammer, en serie med omdrejningspunkt i den tidlige danske pinsevækkelse.

Udvalgte kilder: Michael Neiiendam: Frikirker og Sekter. David Bundy: Visions of Apostolic Mission. Inspiration: Karl Popper: The Poverty of Historicism, og José Casanova: Public Religions in the Modern World. (NB! Nogle af de foregående henvisninger er Amazon Associate-links, som Blafrende Flammer får en lille bid af kagen for hvis du bruger dem – uden det koster dig ekstra.)

Skriv til nc@blafrendeflammer.dk eller find mig på Twitter: @lajChr. Hvis du vil høre flere historier, så husk at abonnere på serien der hvor du lytter til podcasts. Giv endelig nogle stjerner på iTunes eller et “like” til Facebook-siden.

Du kan støtte kommende afsnit via blafrendeflammer.10er.dk. Du kan også fortsat få 25% rabat på et domæne og webhotel til dit eget projekt via blafrendeflammer.dk/surf.

© 2017 Nikolaj Christensen

Share | Download(Loading)